Wokken regio / omgeving Eindhoven

Dinertijd, het beste Wok, Grill en Buffet restaurant van regio / omgeving Eindhoven

Het Wok, Grill en Buffet restaurant in Asten

Als u op zoek bent naar een gezellig wok grill en buffet  restaurant in regio Eindhoven bent u bij Dinertijd aan het juiste adres. In ons nieuwe restaurant kunt u onbeperkt eten en drinken. Wij serveren alleen verse producten die door ons personeel met zorg zijn uitgekozen. Het leukste grill en buffet restaurant van regio Eindhoven is dan ook Dinertijd.

Allerlei evenementen

Naast ons grill en buffet restaurant bestaat Dinertijd in regio Eindhoven ook uit een feestzaal waar wij regelmatig voorstellingen en optredens organiseren. Hier kunt u genieten van de uitstekende sfeer en de geweldige optredens.

Wij helpen u graag

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen dus neem direct contact met ons op voor een afspraak. Stuur een e-mail naar info@dinertijd.nl of bel met+31(0)493 – 690 890.

Corona maatregelen

Alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland zijn vanaf woensdagavond 14 oktober 22:00 uur opnieuw voor vier weken gesloten. Wij geven hier gehoor aan en sluiten voor (minimaal) 2 weken onze zaak. Na 2 weken bekijkt de overheid en het RIVM hoe verder. Heeft u gereserveerd op een dag vóór 30 oktober dan vervalt uw reservering automatisch. De reserveringen er na blijven staan tot nader bericht.

Let op:  Afhalen is wel mogelijk

Blijf gezond en zorg voor elkaar!