Ontdek de magie van Dinertijd in Asten en beleef een onvergetelijke tijd met uw kinderen! Bij ons draait het allemaal om plezier en lekker eten. Laat uw kinderen zich vermaken in onze aparte kinderruimte, zoals spelen op de tablets, touchscreen-spelletjes en grijpmachines.

Bij Dinertijd is er voor ieder kind iets lekkers te eten. We hebben een geweldige combinatie van smaken uit de Aziatische keuken en Europese gerechten, zodat er voor elk wat wils is. En het beste van alles? U hoeft zich geen zorgen te maken over de rekening, want wij hanteren een vaste prijs!

Kom gezellig langs en geniet samen met uw gezin van ons heerlijke buffet. U kunt maar liefst 2 uur lang onbeperkt smullen van de lekkerste gerechten. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn bier, wijn, frisdranken, koffie en thee inbegrepen! Houd er wel rekening mee dat likeur en gedistilleerde dranken niet bij het arrangement zijn inbegrepen.

Als u denkt dat 2 uur niet genoeg is, bieden wij ook arrangementen van 2,5 uur en 3 uur aan. Zo kunt u nog langer genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben. Voor meer informatie over de prijzen kunt u een kijkje nemen op onze “Prijs” pagina.

Bij Dinertijd staan uw kinderen op de eerste plaats. We willen dat ze zich vermaken en genieten terwijl u ontspannen van uw maaltijd geniet. Kom dus snel langs en beleef samen met uw kinderen een geweldige tijd bij Dinertijd in Asten!